Προσφορές για τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή σε Καρδίτσα-Μουζάκι-Μετέωρα

Ενόψει της τετραήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Α’ τάξης του 6ου Λυκείου , η οποία εγκρίθηκε για τον Απρίλιο του 2024 από τον Σύλλογο Διδασκόντων του 6ου Λυκείου, υποβλήθηκαν προσφορές έως τη Δευτέρα 26/2 και ώρα 12:00, μετά από ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα ενδιαφερόμενα τουριστικά γραφεία μέσω της πλατφόρμας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας στην οποία υπάγεται το 6ο Λύκειο. Η επιτροπή που ορίστηκε με βάση τη νομοθεσία και σε αυτήν συμμετείχαν εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών του σχολείου, εκπρόσωποι των μαθητών του σχολείου και εκπρόσωπος των γονέων και κηδεμόνων, εξέτασε τις προσφορές.

Υποβλήθηκαν προσφορές από τα παρακάτω Πρακτορεία:

  1. Jamos
  2. Paros All Inn – Ios All In
  3. Synthesis Group
  4. IQ Holidays

Η επιτροπή ευχαριστεί όλα τα πρακτορεία για τη συμμετοχή τους. Επέλεξε  την προσφορά του πρακτορείου Paros All Inn – Ios All Inn για το ξενοδοχειο Nevros, αφού συνεκτίμησε, την τιμή, την τοποθεσία και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Ορίζεται προθεσμία δύο εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση της παρούσας ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του σχολείου για τυχόν ενστάσεις κατά της επιλογής.

Posted in Ανακοινώσεις.